Indeklima

Vi sætter sundheden højt og bruger miljørigtige løsninger til bekæmpelse af fugt og skimmelsvamp.

Både i dit hjem og på din arbejdsplads har indeklimaet stor betydning for både ejendommen og dit helbred. De fleste mennesker bruger 90% af dagen indedørs og det er derfor vigtigt med god temperatur og daglig udluftning. Vi har specialiseret os i at undersøge samt fjerne fugt og skimmelsvamp for at, skabe et sundt indeklima for at beskytte både dig, miljøet og ejendommen.

Behandling af fugt

En fugtig kælder kræver tit en affugtning med opgravning og ilægning af drænrør. Efterfølgende forsegles væggene med epoxy for at undgå indsivning. Det kan undgås med vores produkt KEH Injection Sealer.

Vi sprøjter en hydrofobisk væske ind i den fugtige mur. Den hydrofobiske væske er designet til at fortrænge fugt og vand i muren, og skaber en forsegling af muren så vandmolekyler ikke kan trænge ind. Der er ingen behov for yderligere sikring.

KEH Injection Sealer og Surface Sealer er et dansk kvalitetsprodukt, udviklet i samarbejde med IPS Group A/S i Nordsjælland, under strenge standarder for kvalitetskontrol.  IPS Group har en høj kvalitetsstandard for produkterne og vi er stolte af, at samarbejde med dem. Derfor er hver kunde sikker på at få produkter og montering af højeste kvalitet.

KEH Gruppen leverer en juridisk garanti og en frivillig garanti på 25 år fra færdiggørelsesdatoen, hvilket sikrer holdbarhed og funktionalitet for alle hydrofobiske behandlinger, der monteres af KEH Gruppens fagfolk.

Lider din bolig af skimmel?

Skimmelsvamp er en svampevækst, der trives i fugtige miljøer. Den findes i naturen omkring os, især i sensommeren, men angriber også bygninger med fugtproblemer, hvor svampen skader indeklimaet.

Skimmelsvamp angriber bygninger, der har fugtproblemer.
Det kan være på grund af dårlig udluftning, forkerte bygningskonstruktioner, skader som får regnvand eller grundvand til at trænge ind osv. Svampen vokser på bygningskonstruktionernes overflader og efterlader ofte kraftig misfarvninger. Da skimmelsvamp er et symptom på, at der er noget fugtteknisk galt, er det vigtigt at få undersøgt og udbedret årsagen. Udgifterne til bekæmpelse af skimmelsvamp og genopbygning af angrebne konstruktioner koster hvert år erhvervsliv og private millioner af kroner.

KEH Gruppen bruger tørdampmetoden, som er en den mest miljørigtige måde at bekæmpe skimmelsvamp på.

Samarbejdspartnere

Dansk Industri

Kontakt os gerne og fortæl om dine behov

Er der noget vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med? 

Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til opgaver af alle størrelser. Om det er ejendomsservice, renovering, byggeri, eller indeklima du har udfordringer med, så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

© Copyright - KEH Gruppen
Call Now ButtonRing op