EJENDOMSSERVICE

En aftale er en aftale. Hvor svært kan det være?

Det giver god mening at overlade ejendomsservice til professionelle, for når du lader os om rengøring og vedligehold, så får du mere tid og flere ressourcer til kerneforretninger. Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til virksomheder af alle størrelser.

Som gamle Meyer – bare mere moderne

Se på os som en nutidig vicevært-funktion. Vi udfører blandt andet vinduespudsning, rengøring, malerarbejde, større renoveringer, facaderens, fjernelse af graffiti, snerydning og småreparationer.

Med over 25 års brancheerfaring og en flok dygtige medarbejdere kan vi tilbyde god ejendomsservice i alle afskygninger til virksomheder af alle størrelser.
Fordelen er, at du bare skal ringe til én leverandør i stedet for flere forskellige.

Det giver bedre mening. Også på bundlinjen.

Vi er klar til vinteren, når sneen kommer

Vore snerydningsaftaler er til at forstå. Vi oplyser i vore aftaler hvad det koster at rydde sne pr. gang og hvad en saltning pr. gang koster. Man kan nemt kontrollere sin regning.

Hos KEH Gruppen kører vi med de samme faste snerydningshold – år efter år. Dette er af stor betydning for vore kunder, der kan regne med den samme snerydningskvalitet hvert år, samt at vore hold aldrig er i tvivl om hvilke arealer der skal rydde og saltes, når vinteren først sætter ind.

Når man indgår en snerydningsaftale med KEH Gruppen, fremgår det klart af aftalen hvad der skal ryddes og saltes.

Vi holder dine opgange pæne og rene

Et telefonnr. En kontaktperson. Et ansvar.

Kontakt os gerne og fortæl om dine behov

Er der noget vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med? 

Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til opgaver af alle størrelser. Om det er ejendomsservice, renovering, byggeri, eller indeklima du har udfordringer med, så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing op