Ejendomsservice

En aftale er en aftale. Hvor svært kan det være?

Det giver god mening at overlade ejendomsservice til professionelle, for når du lader os om rengøring og vedligeholdelse, så får du mere tid og flere ressourcer til kerneforretninger. Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til virksomheder af alle størrelser.

Som gamle Meyer – bare mere moderne

Se på os som en nutidig ejendomsservicefunktion. Vi udfører blandt andet vinduespudsning, rengøring, malerarbejde, større renoveringer, facaderens, fjernelse af graffiti, snerydning og småreparationer.

Med over 25 års brancheerfaring og en flok dygtige medarbejdere kan vi tilbyde god ejendomsservice i alle afskygninger til virksomheder af alle størrelser.
Fordelen er, at du bare skal ringe til én leverandør i stedet for flere forskellige.

Det giver bedre mening. Også på bundlinjen.

Vi er klar til vinteren, når sneen kommer

Professionel saltning og snerydning. Vore snerydningsaftaler er til at forstå. Vi oplyser i vore aftaler, hvad det koster at rydde sne pr. gang og hvad en saltning pr. gang koster. Man kan nemt kontrollere sin regning.

Hos KEH Gruppen kører vi med de samme faste snerydningshold – år efter år. Dette er af stor betydning for vore kunder, der kan regne med den samme snerydningskvalitet hvert år, samt at vore hold aldrig er i tvivl om hvilke arealer der skal rydde og saltes, når vinteren først sætter ind.

Snerydning kan både være en del af din ejendomsserviceaftale eller en særskilt aftale. Når man indgår en snerydningsaftale med KEH Gruppen, fremgår det klart af aftalen, hvordan der skal ryddes og saltes.

Vi holder dine opgange pæne og rene

Men vi kan meget mere. Vi sørger altid for, at din boligforenings trapper bliver passet flot, med hensyntagen til de forskellige krav til vedligeholdelse, som forskellige trappebelægninger har.

I KEH Gruppen udgør trappevask ganske naturligt en del af kernen i vores ejendomsserviceløsninger. Vi har valgt at gøre ekstra ud af trappevasken ved, om muligt, at tilbyde alle støvsugning fremfor fejning af opgangene. Det giver et målbart bedre resultat.

Prisen på trappevask varierer fra ejendom til ejendom, men sammen kan vi tilpasse en ugentlig plan, der passer til dit behov – for vi kan også meget andet!

Et telefonnr. En kontaktperson. Et ansvar.

Altid kunden i fokus. Vi mener at god kommunikation er vigtigt mellem alle parter, men også at vi har afstemt vore forventninger til hinanden, når aftalen udarbejdes. For det kan nemlig betyde, at vi kan få et langvarigt, godt og konstruktivt samarbejde.

Vi har i mange år udført tilfredsstillende ejendomsservicearbejde hos mange kunder i hele Danmark – store som små. Vi sørger for flinke og kompetente viceværter, der matcher dine behov.

Stabilitet, grundighed og kommunikation kendetegner god viceværtsservice. Vi lægger derfor vægt på gennemsigtigheden i, at sammen er vi bedst.

Vi stræber efter nem og effektiv kommunikation og derfor vil der altid være et telefonnr., en kontaktperson og et ansvar.

Kontakt os gerne og fortæl om dine behov

Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til opgaver af alle størrelser. Om det er ejendomsservice, renovering, byggeri, eller indeklima du har udfordringer med, så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du kan finde os på:

Naverland 22B
DK – 2600 Glostrup

Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Marsalle 113
8700 Horsens

Er der noget vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med?