Byggeri

Det handler også om at bygge noget, man kan være stolt af.

Vores spidskompetence er vores ekstremt høje serviceniveau. Vi sætter kunden i fokus og gør alt hvad vi kan for at servicere når kunden har brug for os.

Skal du have renoveret et erhvervslejemål? Eller har du en bygning, som skal bygges eller rives ned? Vi søger konstant nye udfordringer og vi vil til enhver tid lade os udfordre og inspirere.

Vi tager os af det hele. Plus det løse.

Vandflyvehangaren

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger indenfor byggeri og renovering – uanset opgavens størrelse. Vi tager os gerne af total- og delentrepriser, ligesom små renoveringsprojekter også er en del af vores specialer.

Over årene har vi samlet et team af passionerede bygge- og projektledere der yder en transparent og tryg byggeoplevelse hvor kvaliteten af projektet samt kundeoplevelsen har første prioritet.

På Vandflyvehangaren på Margretheholmen lavede vi en omfattende modernisering og totalrenovering af den smukke bygning ude på Holmen.

Oracles hovedkvarter

Måden vi arbejder på har altid den samme opskrift, hvor dialog med kunden er den vigtigste ingrediens. Gennem hele projektet gør vi en dyd ud af at afrapportere, analysere og dobbelttjekke, så vi undgår så mange fejl og forsinkelser som muligt. Vi har fokus på detaljer og holder skarpt øje med projektets udvikling.

Størstedelen af danmarks befolkning bruger en trejdedel af dagen på arbejdspladsen og det er derfor vigtigt at man føler sig tilpas. Når man arbejder i indbydende lokaler, har man automatisk lyst til at yde en højere indsats.

Vi specialiserer os i erhverv og kontorlokaler. På Oracles hovedkvarter lavede vi en indvendig total renovering så de igen kunne arbejde i rolige og inspirerende omgivelser.

Kontakt os gerne og fortæl om dine behov

Er der noget vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med? 

Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til opgaver af alle størrelser. Om det er ejendomsservice, renovering, byggeri eller indeklima du har udfordringer med, så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Call Now ButtonRing op