Byggeri

Det handler også om at konstruere noget, man kan være stolt af.

Vores spidskompetence er vores ekstremt høje serviceniveau. Vi sætter kunden i fokus og gør alt hvad vi kan for at servicere når kunden har brug for os.

Skal du have renoveret et erhvervslejemål? Eller har du en bygning, som skal konstrueres eller rives ned? Som totalentreprenører søger vi konstant nye udfordringer og vi vil til enhver tid lade os udfordre og inspirere.

Vi tager os af det hele. Plus det løse.

Lamborghini showroom

Vi har fokus på detaljer og holder skarpt øje med projektets udvikling. Vi forstår at tid er penge og vi sætter en ære i at levere til tiden. Skulle der opstå uforudsete udfordringer på vejen tager vi løbende dialog med kunden og arbejder sammen om en løsning.

Når du har et showroom er det vigtigt at rummet har rette og rene linjer, så dit produkt ikke bare bliver en del af rummet. Hos Lamborghini på Nørrebro har vi fokus på et eksklusivt look, moderniseret, renoveret og istandsat deres showroom, så hver enkelt bil skiller sig ud.

Vandflyverhangaren

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger indenfor byggeri og renovering – uanset opgavens størrelse. Vi tager os gerne af total- og delentrepriser, ligesom små renoveringsprojekter også er en del af vores specialer.

Over årene har vi samlet et team af passionerede bygge- og projektledere der yder en transparent og tryg byggeoplevelse hvor kvaliteten af projektet samt kundeoplevelsen har første prioritet.

På Vandflyverhangaren på Margretheholmen udførte vi en omfattende modernisering og totalrenovering af den smukke bygning ude på Holmen.

Oracles hovedkvarter

Måden vi arbejder på har altid den samme opskrift, hvor dialog med kunden er den vigtigste ingrediens. Gennem hele projektet gør vi en dyd ud af at afrapportere, analysere og dobbelttjekke, så vi undgår så mange fejl og forsinkelser som muligt.

Størstedelen af Danmarks befolkning bruger en tredjedel af dagen på arbejdspladsen og det er derfor vigtigt at man føler sig tilpas. Når man arbejder i indbydende lokaler, har man automatisk lyst til at yde en højere indsats.

Vi specialiserer os i erhverv og kontorlokaler. På Oracles hovedkvarter lavede vi en indvendig total renovering så de igen kunne arbejde i rolige og inspirerende omgivelser.

Kontakt os gerne og fortæl om dine behov

Vi tilbyder kvalitetsløsninger og god service til opgaver af alle størrelser. Om det er ejendomsservice, renovering, byggeri, eller indeklima du har udfordringer med, så er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du kan finde os på:

Naverland 22B
DK – 2600 Glostrup

Gl Vardevej 230
6715 Esbjerg

Marsalle 113
8700 Horsens

Er der noget vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med?